id11

id11

gebak met Stunt

onderZOEKTPosted by id11 2011-07-25 10:51PM

In aanloop naar, en als onderdeel van, ons nieuwe project id11 onderZOEKT nodigen we ons zelf uit op de koffie bij organisaties in Delft. Vanzelfsprekend brengen wij gebak mee.

In het kader van de consequente titel , staat er gebak met Stunt, maar Dick Holt is aan de lijn en daarom wordt het dit keer koffie zonder gebak. Dit komt ons niet slecht gelegen aangezien we later deze middag nog een afspraak hebben en we anders zelf binnenkort ook aan de lijn kunnen.

Dick typeert id11 als ondernemend, creatief, bindend en zoekend. Volgens Dick onderscheidt id11 zich door haar niet geïnstitutionaliseerd zijn door het ontbreken van vastigheid. id11 is een venster naar alle vormen van beeldende kunst, waarbij interactie en het creëren van nieuw werk centraal staat. id11 manifesteert zich op plekken waar kunst niet normaal is, op voor kunst spannende plekken. Ondanks dit ziet hij voor id11 een moeilijke toekomst in het licht van de huidige politieke koers. De overheid trekt zich terug op kerntaken en de slag om de resterende geldstromen neemt toe.

Hij ziet wel mogelijkheden tot samenwerking, maar aangezien Stunt ook te maken krijgt met een terugtrekkende overheid zal dit niet kosteloos kunnen. Wij hebben in ieder geval wel oren naar de vliegende brigades van Stunt voor het steeds (her)inrichten van ons gastenverblijf. Nu nog een gastenverblijf…waarop Dick ons nog enkele tips geeft richting Woningbouwverenigingen.

Dick is ook bestuurslid bij Kadmium, dus we praten nog even door op het eerder geopperde idee voor een mogelijk gastatelier in Kadmium in de toekomst. Wellicht iets om een keer langer bij stil te staan.

Een leuk en interessant gesprek waarbij we meer over Stunt te weten zijn gekomen en de associatie met het voormalige GGD gebouw; de vaccinaties van onze trip over de wereld in 2007, een aanvulling heeft gekregen.

www.stichtingstunt.nl

  • Comments(0)//blog.id11.nl/#post56