id11

id11

oproep Car Art festival

Car ArtPosted by id11 2012-04-22 10:57AM

Car Art

id11 werkt dit jaar samen met het Car Art Festival in Delft en draagt zorg voor de beeldende kunst. Car Art is een multidisciplinair festival waarbij de auto, of onderdelen hiervan, in zijn letterlijke of meest geabstraheerde vorm de inspiratiebron vormen. Car Art vindt plaats gedurende het 2e weekend van september bij de Kabelfabriek in Delft. id11 is opzoek naar kunstenaars die zich uitgedaagd voelen door bovenstaande en willen participeren in Car Art.

Er zijn drie manieren om deel te nemen aan het Car Art festival door: (1) nieuw werk te realiseren, (2) bestaand werk dat hierop aansluit te exposeren of (3) videowerk inzenden voor Car Art Shorts.

1. nieuw werk realiseren
Vijf kunstenaars kunnen vanaf 1 juni tot aan de start van het Car Art festival een nieuw werk realiseren in een grote (gedeelde) studio in de Kabelfabriek. Er is een bescheiden werkbudget beschikbaar en op aanvraag zijn er (sloop)auto’s beschikbaar.

Projectvoorstellen kunnen tot uiterlijk 18 mei worden ingediend, gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier (eng) op de id11 website.

2. bestaand werk exposeren
Kunstenaars kunnen een bestaand werk dat aansluit bij het Car Art festival exposeren. Er is een klein budget beschikbaar voor reiskosten en vervoerskosten.

Voorstellen voor werk kunnen tot uiterlijk 15 juni worden ingediend, gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier (eng) op de id11 website.

3. Car Art Shorts
Het CarArt Festival kent dit jaar een video programma, CarArt Shorts. Daarom roept CarArt Shorts (video)kunstenaars een al bestaand of nieuw gemaakt videowerk in te zenden voor vertoning tijden het festival.

Voorstellen kunnen tot uiterlijk 15 juni worden ingediend, gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier (eng) op de id11 website.

  • Comments(0)//blog.id11.nl/#post76