id11

id11

spullen

op_LOCATIEPosted by id11 2010-11-18 10:37PM

id11 heeft de tijdelijke projectruimte in de Poptahof in Delft weer overgedragen aan Woonbron. Ook het woonhuis, dat ingezet is als artist-in-residence is ontruimd en krijgt een nieuwe functie. Naast kunst, zijn we ook geĆÆnteresseerd in het milieu, dus de inventaris uit het huis beoogden we te recyclen. Aangezien er zich in Delft een organisatie bevindt die zich hierin heeft gespecialiseerd, hoopten we op een enthousiaste ophaaldienst, mede gezien de staat waarin het een en ander verkeerde. Helaas bleek de kringloopgedachte van de chauffeur doorspekt te zijn van marktprincipes waarbij een televisie, mits geen flatscreen, als onverkoopbaar werd afgedaan en een bed met ijzeren frame als niet meer van deze tijd. De kringloopwinkel liet ons vervolgens achter met een volle woonkamer met goede spullen. Als er binnenkort iemand iets roept over de financiĆ«le crisis en we hebben het zo slecht, ga ik hem/haar met een bed frame te lijf.

Een bordje gratis spullen op het raam genereerde duidelijk meer lokale aanloop dan onze aankondigingen van een expositie. We raakten op deze manier gelukkig nog heel veel spullen kwijt aan buurtbewoners.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.