id11

id11

Car Art zoekt auto voor kunstwerk

Car ArtPosted by id11 2012-05-26 08:47AM

Het Car Art Festival is op zoek naar een autobezitter die het aandurft zijn auto door de Amerikaanse beelden kunstenaar Paul Santoleri onder handen te laten nemen.

Car Art is een multidisciplinair festival waarbij de auto, of onderdelen hiervan, in zijn letterlijke of meest geabstraheerde vorm de inspiratiebron vormen. Car Art vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september in en rond de Kabelfabriek in Delft.

Beeldend kunstenaar Paul Santoleri heeft via de stichting id11 in 2009 een werkperiode doorgebracht in Delft en toen in een leeg flatappartement werk gerealiseerd. De stichting id11 werkt dit jaar samen met het Car Art festival en heeft Paul Santoleri opnieuw uitgenodigd een werk te realiseren, maar dit keer specifiek gebonden aan een auto De schilderkunst van Paul Santoleri heeft een psychedelische inslag, waarbij motieven van bloemen zijn terug te vinden die dan weer enigszins monsterlijk aandoen.

De kunstenaar gaat in augustus aan het werk in de Kabelfabriek en de auto zal tijden Car Art worden gepresenteerd. Na het festival kan de eigenaar wegrijden in zijn of haar unieke kunstauto.

Voor meer informatie: www.id11.nl en www.carartfestival.nl, contact via paul@carartfestival.nl.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.