id11

id11

badkuip zoekt kunstenaar

Car ArtPosted by id11 2012-07-20 10:31AM
De GAMMA in Delft heeft het Car Art festival een badkuip, tegels en een klein materialen budget toegezegd voor een kunstenaar die uit deze materialen een kunstwerk kan maken in de lijn van het Car Art festival.
Car Art is een multidisciplinair festival waarbij de auto, of onderdelen hiervan, in zijn letterlijke of meest geabstraheerde vorm de inspiratiebron vormen. Car Art vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september in en rond de Kabelfabriek in Delft.
Het festival is op zoek naar een kunstenaar die met het door de GAMMA aangeboden materiaal een werk kan maken voor Car Art. Het werk zal onderdeel gaan uitmaken van de expositie en na het festival in de GAMMA tentoongesteld worden. Naast de door de GAMMA geleverde materialen, kunnen we tijdelijk werkruimte aanbieden in de Kabelfabriek om het werk te maken.

Voorstellen kunnen worden ingediend via info@id11.nl en bestaan uit een korte beschrijving van het plan, plus documentatie of een webadres waar eerder werk te zien is. Voor meer informatie over het Car Art festival www.carartfestival.nl.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.