id11

id11

fields of wonder zoekt kunstenaar voor autobed

Car ArtPosted by id11 2012-07-20 10:32AM

In Delft wordt dit jaar voor de tweede keer het OpenluchtHotel georganiseerd. De stad wordt tijde­ns deze zomernacht wederom omgetoverd tot het grootste hotel in de openlucht. Avontuurlijke hotelgasten krijgen de kans om de nacht onder de sterrenhemel door te brengen in een unieke ‘hotelkamer', ontworpen door kunstenaars en vormgevers. Het Car Art festival bevindt zich op zo'n unieke locatie. Car Art vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september in en rond de Kabelfabriek in Delft.

Fields of Wonder is op zoek naar een kunstenaar die met auto's of onderdelen hiervan een bed wil maken voor het OpenluchtHotel op het Car Art festival. Het werk zal onderdeel gaan uitmaken van de expositie. Fields of Wonder heeft voor het nieuw te maken werk een budget beschikbaar. In De Kabelfabriek is ruimte om het werk te maken. Voorstellen kunnen worden ingediend via info@fieldsofwonder.nl. Voor meer informatie over het OpenluchtHotel www.fieldsofwonder.nl.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.