id11

id11

Car Art 8+9 september

Car ArtPosted by id11 2012-09-02 12:44PM

id11 werkt dit jaar samen met het Car Art Festival in Delft en draagt zorg voor de beeldende kunst. Car Art is een multidisciplinair festival waarbij de auto, of onderdelen hiervan, in zijn letterlijke of meest geabstraheerde vorm de inspiratiebron vormen. Car Art vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september bij Lijm Cultuur in Delft. Wethouder cultuur Milene Junius zal op zaterdag 8 september om 13.00 uur op gepaste wijze het festival open.

Car Art nieuw en bestaand werk
Er zijn door id11 zeven kunstenaars uitgenodigd die een maand voorafgaand aan het festival, bij de Kabelfabriek, aan de overkant van de Schie, een nieuw werk hebben gemaakt speciaal voor Car Art 2012. id11 heeft daarnaast 25 kunstenaars en initiatieven uitgenodigd om bestaand werk te exposeren tijdens Car Art. Er zijn zo’n 40 werken te zien, horen en te beleven; van schilderijen, tekeningen tot sculpturen en objecten, van performances, interactieve installaties tot video- en geluidskunst.

Car Art Shorts
Deze editie van het festival heeft id11 korte films en animaties geselecteerd voor Car Art Shorts, die doorlopend gepresenteerd worden in de CineBus.

Car Art is meer
Naast de kunst en theatrale voorstellingen zijn er FoodTrucks voor de maag, dichters voor de ziel en muziek. Veel bands op de zaterdag tot in de late uurtjes zoals: Hausmagger, Bird of Joy en The Flexican. Op zondag singer/songwriters en de Bazzookas. Het volledige programma van Car Art vind je op de website.

Car Art overnachten
Kom je niet uit Delft dan heb je dus alle reden om er een weekendje Delft van te maken. Hier wat tips van onze kant: De Delftandhoeve ligt op een steenworpafstand van Delft en Lijm& amp; Cultuur. Hier kun je kamperen in de natuur. Fields of Wonder gaat een bijzondere hotelkamer op het festivalterrein laten maken door Peter Dejong. Slapen in carHart? Reserveren kan via Field of Wonder. Soul Inn B&B heeft de meest freaky kamers van Delft en een speciaal Car Art Arrangement. Boek nu een tweepersoonskamer plus een weekendticket voor Car Art (a 7,50,-) en ontvang het tweede weekendticket gratis. De tickets liggen dan voor je klaar bij de receptie.

Praktisch
expositie: zaterdag 8 sept. 13.00 - 23.00 uur en zondag 9 sept. 13.00 - 21.00 uur
locatie: Lijm& Cultuur, Rotterdamseweg 270, 2628 AT Delft
entree: van 13.00 - 14.00 uur gratis daarna 7,50 per dag, in de voorverkoop betaal je voor een weekendkaart 7,50 in plaats van 12,50. Kijk op de Car Art website voor de voorverkoop adressen.

www.carartfestival.nl

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.